Op zoek naar foto op metalen plaat?

 
 
foto op metalen plaat
Laat je foto op aluminium printen bij posterXXL.
Voor wie de aluminium foto direct tegen de muur wil hangen, is er de metalen ophangset. Zo eenvoudig bestel je jouw eigen foto op dibond. Je eigen foto op aluminium kun je met slechts een paar muisklikken bestellen. Onder de uitvoering waarin je de foto op het metaal wilt laten afdrukken, klik je op ontwerp hier.
fotocollage op canvas
Foto op aluminium Nú GRATIS ophangsysteem! albelli.
Foto op dibond. Laat je je foto afdrukken op aluminium bij albelli, dan krijg je meer dan alleen maar een foto op een metalen plaat. abelli geeft je namelijk een foto op dibond. Dibond is opgebouwd uit een laag robuuste kunststof waarop twee lagen aluminium zijn aangebracht.
SEO
Foto op aluminium, voordelig vanaf 975, FotoCadeau.nl.
De toplaag van het dibond lijkt erg op aluminium, waardoor beide materialen gebruikt worden voor een foto op aluminium. Een aluminium plaat is zowel geschikt voor binnen als voor buiten, dit laatste dankzij een waterafstotende coating die wij er overheen plaatsen.
illusionist
Foto op aluminium Geborsteld of wit aluminium.
Om een brushed effect te creëren maken we gebruik van speciaal geborsteld aluminum. De foto wordt direct op de plaat gedrukt zodat er een matte, geborstelde finish ontstaat. Formaten en prijzen. Accessoires: Metalen ophangset. SetaltMetallaufhaenger, Set AufgeklebtaltMetallaufhaenger, Set Aufgeklebt' data-button'Bestel' nu.'
tankpas particulier
Foto op aluminium maken smartphoto.
Laat jouw foto direct op een aluminium plaat drukken om een speciaal contrast te creëren tussen het wit in jouw foto wat een mooi glanzend effect geeft en de gekleurde matte delen. Of laat jouw foto's' afdrukken op kwalitatief fotopapier dat wordt bevestigd op een metalen plaat voor een stevige ondersteuning.
etiketten printen
Foto op aluminium bestellen: de allerhoogste kwaliteit.
En waar kan ik het voor gebruiken? Foto op aluminium, het woord zegt het zelf al. Een foto op aluminium is bord of plaat met bedrukking naar eigen keus. Dit product is erg populair als decoratie en zelfs als marketing materiaal.
e sigaret schadelijk of niet
Foto Op Aluminium Print Nú VA 634, FotoOpAluminium.nl.
Foto op aluminium dibond. Een moderne en stoere plaat aan je muur? Een foto op aluminium is tegenwoordig helemaal hip! Laat een foto afdrukken op aluminium en geef jouw industriële, strakke interieur de finishing touch met een persoonlijke herinnering afgedrukt! Alleen het materiaal is al een kunstwerk op zich. Ook bieden wij diverse bewerkingen aan, zoals een fotocollage op aluminium en een zwart-wit en sepia bewerking van jouw foto! Bekijk de eindeloze mogelijkheden en bestel direct! Foto op alu. Kies jij voor een foto op geborsteld of wit aluminium? De geborstelde variant van de dibond foto heeft een robuust uiterlijk met een ruwe structuur, een stevige uitstraling en een matte afwerking. Deze noemen wij ook wel de foto met metalen ondergrond.
Foto op aluminium, rvs of witte toplaag Vanaf 4.95.
Foto op aluminium afdrukken, haalt het beste uit de foto. Foto op aluminium geeft ieder interieur een enorme boost. Een foto vierluik op aluminium, eenvoudig online te bestellen via onze foto editor! Ook aluminium foto is leverbaar in alle formaten, ook panorama formaat fotopanelen.
Foto op HD metal PanelPrint.
HD Metal is verkrijgbaar in vlak en Canvas model. Jouw foto wordt geprint op een strakke vlakke plaat of een paneel waarbij de randen zijn omgevouwen en de print doorloopt op de zijkant. Het paneel met omgevouwen randen noemen wij het Canvas-model en de rand is 15, cm dik.

Contacteer ons